Last news in Fakti

22 Август, 2020 20:35 2 554 6

Новият силен човек в Ботев: Моделът ''Бащица'' в българския футбол приключи

  • ботев (пловдив)-
  • радослав кошински-
  • български футбол

''Българските клубове трябва да започнат да разсъждават като едни търговски дружества'', заяви Радослав Кошински

Новият силен човек в Ботев: Моделът ''Бащица'' в българския футбол приключи - 1

Новият председател на Съвета на директорите на Ботев (Пловдив) - Радослав Кошински, предупреди всички отбори в страната, че моделът "Бащица" вече е минало и всеки е изправен пред опасността да последва съдбата на ''Левски'' и Дунав Русе, които изпитват изключителни проблеми във финансово отношение.

„Всеки отбор в България го грози съдбата на ''Левски'', на Дунав и на другите български отбори, които взеха да окапват един по един, поради простия факт, че така нареченият модел „Бащица“ в българския футбол вече приключи. Очевидно е, че в света се задава нова икономическа криза. България няма да я подмине. Бизнесът започва да гледа все повече и по-консервативно на своите разходи", сподели той пред радио "Пловдив" за предаването "Антена спорт".

"Разходите за българския футбол практически са невъзвръщаеми, така че очаквам това да се случи като пандемия в българския футбол", разкри мрачната си прогноза Кошински.

"Пътят оттук нататък е не да търсим новия бащица, който да вземе да налива шестцифрени суми безусловно, безкрайно и срещу тях да не получава нищо, а българските клубове трябва да започнат да разсъждават като едни търговски дружества, да започнат футбола да го виждат като един продукт и да започнат да търсят всички начини за формиране на собствени приходи, както го правят отборите в добрите първенства“, заяви председателят.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойку шкафа

    6 3 Отговор
    Тоя нещо май ме иронизира....Ще му размажа физиономията.

    Коментиран от #2

  • 2 Футболен фен

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Бойку шкафа":

    Пеевски да вземе да смъмри по-малкото си братче, щото много се е разприказвал! Да не вземе да отслабне "милото мамино" след толкова много напразно напъване да каже нещо умно!
    "Топлата вода и колето"отдавна са открити, няма нужда той да претендира за патент над тези открития!

    Коментиран от #4

  • 3 Bahti

    5 3 Отговор
    Вижте му физиономията! Роден Атлет е пра....
  • 4 Футболен фен

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Футболен фен":

    Sorry Майна, да се чете "колелото"
    Поздрави!
  • 5 Дидо

    6 1 Отговор
    Добре си го измислил , ама няма как да стане с били ти от по 5-10 лв и публика от по 600-700 човека на мач в най добрия случай ....! Тия отбори където говориш ти са толкова далече от нашите ,че разтоянието между нас и тях е 76 пъти по голямо от земята до Юпитер !!!!
  • 6 примери

    1 0 Отговор
    а на предишния защо не му се търси отговорност