Last news in Fakti

22 Август, 2020 22:15 2 682 3

Сухия: Допуснахме нелепи грешки, а ЦСКА е много класен отбор

  • efbet лига-
  • ботев (враца)-
  • цска-
  • 1:2-
  • антони здравков

Антони Здравков смята, че множеството отсъстващи от състава му са липсвали на тима му и мачът е можело да се развие различно, ако те можеха да вземат участие

Сухия: Допуснахме нелепи грешки, а ЦСКА е много класен отбор - 1

Старши треньорът на Ботев (Враца) - Антони Здравков, говори след загубата на врачани с 1:2 от ЦСКА. Той смята, че множеството отсъстващи от състава му са липсвали на тима му и мачът е можело да се развие различно, ако те можеха да вземат участие. Сред въпросните отсъстващи са нападателят на Ботев (Враца) Валери Домовчийски, който е контузен, и наказаният полузащитник на врачани - Аласан Н'Диайе.

„Определено се получи равностоен мач. Показаха го на терена и двата отбора. Допуснахме нелепи грешки, липсваше ни превъзходството в средата на терена и оттам дойдоха проблемите. Имаше моменти, в които добре си подавахме, можехме да стигнем до гол, но все пак ЦСКА е много класен отбор“, коментира Антони Здравков.

„Разбира се, че щеше да е по-различен мачът, ако нямахме отсъстващи. Домовчийски определено липсва, знае да атакува, умее да играе с гръб към вратата. Педро може да играе с топката и да подава. От нашия отбор трима липсващи изглежда доста“, допълни Здравков, известен с прякора си Сухия.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муууу

    18 2 Отговор
    Типично левскарски приоми.Бяхме по добри ама паднахме.
  • 2 Johansson

    3 13 Отговор
    Що дрънкаш тъпни, а не си признаеш че нарочно 2то полувреме и легнахте.?
  • 3 Цената

    2 9 Отговор
    До сега и в 3 мача Литекс-цска-София,се отърват на късмет,но все някога ще им се върне тъпкано......