Last news in Fakti

23 Август, 2020 12:25 2 104 0

Вече официално: Ивелин Попов смени отбора в Русия

  • ивелин попов-
  • сочи-
  • ростов

Нашенецът сменя Ростов със Сочи

Вече официално: Ивелин Попов смени отбора в Русия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА/АРХИВ

Един от най-добрите български футболисти в последното десетилетие - Ивелин Попов, вече е футболист на руския Сочи. 

"Ивелин, добре дошъл", написа официалният сайт на Сочи. Бившият капитан на българския национален отбор ще подпише договор с новия си клуб за 2+1 години.

От бившия му отбор-  Ростов, също потвърдиха трансфера. 

"Попов заминава за Сочи. Българският футболист се присъедини към нашия отбор през зимната пауза през 2019 година. Общо за Ростов изигра 44 мача, в които вкара 9 гола. Благодарим на Ивелин за играта, пожелаваме му успех с новия отбор" написа официалният сайт на Ростов.

От бившия вече клуб на Попов разкриват, че 32-годишният българин е част от споразумението със Сочи за размяна на играчи.

Благодарение на него нападателят на Сочи - Дмитрий Полоз, премина в Ростов. Клубът от Дон подписа договор с 29-годишния футболист за следващите три сезона. Той ще носи фланелката с номер 99, като е важно да се отбележи, че Полоз е със статут на легенда сред феновете на Ростов, защото има над 150 мача за клуба в предишния си престой.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА