23 Август, 2020 19:20 3 238 6

Треньорът на Ростов отговори на нападките на Ивелин Попов

  • ивелин попов-
  • ростов-
  • валери карпин

Ивелин дойде и каза, че няма как да не играе всеки мач по 90 минути', разкри легендарният Валери Карпин

Треньорът на Ростов отговори на нападките на Ивелин Попов - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Старши треньорът на Ростов - руската футболна легенда Валери Карпин, даде доста остър отговор на бившия халф на тима Ивелин Попов. 32-годишният българин, който бе в тима от януари 2019 г., днес официално премина в Сочи, след което критикува вече бившия си тим с публикация в социалната мрежа Instagram.

"Мога да кажа това, което знам. Знам, че Ивелин дойде и каза, че няма как да не играе всеки мач по 90 минути. Казах му, че това няма да се случи в Ростов, нито един играч няма да играе във всички мачове по 90 минути. И второ, никой никога няма да ми каже кой, кога и колко трябва да играе. Ако той не е готов за такъв обрат на събитията, тогава винаги казваме, че клубът няма да насили никого. Това се казва на всички играчи. Някой и нещо не ви устройва - можете да се свържете с клуба и да решите договорни проблеми.

Нека всеки сам оцени думите. Ако той каже, че трябва да играе по 90 минути във всеки мач, нямам какво да кажа. Докато съм треньор на Ростов, това няма да се случи на нито един играч с мен. Ивелин Попов, било то Роман Еременко, било то някой друг", заяви Валери Карпин преди гостуването на Ростов на УФА.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велик футболист

    25 1 Отговор
    Попе, братче много взе че си поверва! Гледай си жената и децата, харчи си парите и недей накрая на кариерата си да започваш да се репчиш на този или онзи!
  • 2 Божинката

    11 0 Отговор
    Гледай попе от мене и се учи! Не е важна играта, важна е парата! Аз ще играя още 20 години, як съм като бик, и нищо няма износено по мене! Ти ще можеш ли?
  • 3 Перо

    9 1 Отговор
    Ако Ив.Попов имаше малко мозък,щеше да оцени,че са решили да го вземат на 35 г.Но простотията и алчността нямат граници.Сега да чака покана от бистришките тигри на тиквата за повече пари,защото и в Сочи няма да го държат с мозък на канарче.
  • 4 Ицо Крюшо Фюнес

    5 1 Отговор
    Попето се е помислил за звезда! Поредният глупак, който си осира футболната кариера.
  • 5 Ба маа'му

    1 0 Отговор
    Там се натиска, а пък за националния не ще, хем как ли не го обаяваше Дерменджиев... Наистина си е предателче.
  • 6 Цецо

    0 0 Отговор
    Склонен съм да повярвам на Карпин... а не на посредствения футболист, който се изживява като звезда!