Last news in Fakti

24 Август, 2020 07:50 4 271 1

Измамили Конте с повече от 30 мил. евро

  • интер-
  • антонио конте-
  • футбол-
  • измама-
  • челси

В момента са замразени ценни имоти на осъдения инвеститор в Италия, Маями и Лондон на стойност 61,4 млн. долара

Измамили Конте с повече от 30 мил. евро - 1
Снимка: БГНЕС


Изглежда, че наставникът на Интер Антонио Конте изпитва не само професионални проблеми, но също и лични такива. Вестникът La Verita твърди, че той се опитва да възстанови 30,6 млн. евро, които са се изпарили вследствие на инвестиция, направена по времето му в Челси. Оказва се, че причината е финансова измама.

Според английският търговски съд 54-годишният италианец Масимо Бокичио, който е собственик на няколко инвестиционни компании, е измамил осем души чрез фирмата си Kidman. Те са очаквали плащане в размер на 33,1 млн. евро до 30 юни тази година, но парите, включително тези на Конте, не са били върнати. Бокичио е убедил специалиста да инвестира, тъй като бил свързан с компанията HSBC, където преди това работел. Оттам обаче обяснили пред съда, че този човек не е заемал позиция при тях, като Бокичио също отрекъл да е имал участие във фирмата. В момента са замразени ценни имоти на осъдения инвеститор в Италия, Маями и Лондон на стойност 61,4 млн. долара. Сред тях са и луксозната къща в “Холанд парк”, където Конте живее в периода си като мениджър на Челси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойчин

    3 0 Отговор
    Нищо пара