Last news in Fakti

25 Август, 2020 14:24 1 890 1

Капитанът на Ман Юнайтед поиска отлагане на делото

  • хари магуaйър-
  • манчестър юнайтед-
  • дело-
  • футбол-
  • съд

Магуайър не присъства днес в съда в Сирос, тъй като бе освободен и се прибра в Англия

Капитанът на Ман Юнайтед поиска отлагане на делото - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокатът на Хари Магуaйър е поискал отлагане на делото срещу неговия клиент, твърди "Скай спортс". Алексис Анагностакис, който ръководи екипа от юристи, защитаващи капитана на Манчестър Юнайтед, твърди, че окончателният списък с обвинения е бил финализиран в понеделник, а той го е получил на хартиен носител едва два часа преди днешното заседание.

Магуайър не присъства днес в съда в Сирос, тъй като бе освободен и се прибра в Англия. Централният бранител отхвърля всички обвинения, най-тежките от които са за нападение над полицаи и опит за подкуп на служебно лице. 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.