Last news in Fakti

25 Август, 2020 20:07 2 398 7

Гръцкият съд призна капитана на Манчестър Юнайтед за виновен (ВИДЕО)

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • съд-
  • присъда

Тази ексклузивна новина разпространиха преди малко медиите на Острова

Гръцкият съд призна капитана на Манчестър Юнайтед за виновен (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС


Гръцкият съд призна капитана на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър за виновен по обвиненията за нападение с цел нанасяне на телесна повреда, съпротива при арест и многократни опити за подкуп на длъжностни лица. Тази ексклузивна новина разпространиха преди малко медиите на Острова. Съвсем скоро ще стане ясно и каква е присъдата на Магуайър.

Разглеждането се състоя в съда в град Сирос. Юристите на Магуайър опитаха всичко да отложат делото, но това не се случи. Братът на футболиста Джо и приятеля му Кристофър Шърмен също бяха признати за виновни. Магуайър не беше в съда, тъй като вече се прибра на Острова.

Той и неговите адвокати искаха да бъде обявен за невинен, но това не стана, след като бяха разгледани всички обвинения, които му бяха повдигнати след боя в Миконос.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕНКО

    9 2 Отговор
    КАКВО ОТНОШЕНИЕ ИМА ФК -МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД !!!?????
  • 2 манчо

    10 0 Отговор
    ХМ да си понесе отговорността, не да мисли за новия сезон, включването му в състава за Лигата на нациите е скандално.
  • 3 габровец от варна

    17 0 Отговор
    А така! Тия английски откачалки си намериха майстора.
  • 4 Радо Калинов

    26 1 Отговор
    Обърнете внимание на гръцкия съд, няма: "ама тоя е звезда, има пари, велик футболист, има велики скъпоплатени адвокати" и прочее глупости. Има НЕЗАВИСИМ СЪД! Има и СПРАВЕДЛИВОСТ! Сега си представете, че се беше случило на Слънчака, щяха да го осъдят, само ако се беше сдърпал с хора на Пеев, Соколски, Каскетов или Тиквешки... Е за това византийците, колкото и да не са ми симпатични, имат държава, а ние - кочина. Затова е време свинарите, сосе цялата им административна кочина, да преминат в състояние на #ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #5

  • 5 скепсис

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Радо Калинов":

    Не бързай с хвалбите на гръцкия съд, изчакай присъдата ! За тези престъпления по гръцките закони е затвор, но все си мисля, че някакси, ще мибе само с глобичка, която за този не е никакъв проблем. Нямаше да го пуснат да си ходи в Англия иначе!

    Коментиран от #6

  • 6 Гост като гост

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "скепсис":

    Може да е глоба, ама бая солена

    Коментиран от #7

  • 7 Хвърчило Дръжмикуров

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост като гост":

    Колко солена ще да е?Тоя изкарва много пари като всеки друг ритнитопко.