Last news in Fakti

26 Август, 2020 09:17 3 532 4

Меси иска оставка на Бартомеу и остава в Барса

  • лионел меси-
  • хосеп мария бартомеу-
  • барселона-
  • футбол

Според мнозина специалисти, действията на аржентинеца дават незабавен резултат

Меси иска оставка на Бартомеу и остава в Барса - 1

Интересни публикации се появиха в някои издания в Аржентина по адрес на Лионел Меси и молбата му да напусне Барселона.  Във вторник вечер в родината на футболната звезда гръмнаха, че Меси е изпратил факс до клубното ръководство с желание да прекрати договора си с каталунците и да напусне „Камп Ноу” със свободен трансфер.

Впоследствие от Барса потвърдиха, че има подобно искане от страна на аржентинеца.

Няколко часа по-късно обаче се появи любопитна информация, която посочва, че по този начин Лионел Меси се опитва да принуди президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу да подаде оставка и да бъдат свикани предсрочни избори. В материала още се твърди, че Меси няма реални намерения да напуска и ще остане в клуба до края на своя договор, който изтича през лятото на следващата година.

Според мнозина специалисти, действията на аржентинеца дават незабавен резултат. Ръководството на Барселона свика спешна среща на Борда на директорите, а голяма част от членовете също са призовали Бартомеу да напусне поста си.

Фенове на каталунците пък окупираха клубните офиси с искания за оставки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бокшич

    11 5 Отговор
    Без Меси,тия боклуци ще са на 5..6 место.

    Коментиран от #2

  • 2 зидан

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Бокшич":

    И с него и без него ще изядат много шамари през новия сезон.
  • 3 Трагичков

    1 2 Отговор
    Меси не е месия , да не се меси дето не му е работата. И без това е вече изветряла ракия ! Рано или късно Барса пак ще възкръстне и без него както Ливърпул !

    Коментиран от #4

  • 4 Тъй ли

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Трагичков":

    Ти по добре ли знаеш какво е там. Стани ти шеф беки оправиш проблемите.