Last news in Fakti

26 Август, 2020 09:52 1 871 2

Фенове на Барса окупираха офисите на клуба, искат оставки

  • барселона-
  • фенове-
  • футбол-
  • лионел меси-
  • хосеп мария бартомеу

Това се случи минути, след като световните медии гръмнаха с новината, че Лионел Меси е подал молба за напускане

Фенове на Барса окупираха офисите на клуба, искат оставки - 1
Кадър: youtube

Десетки привърженици на Барселона се събраха пред офисите на клуба с искания за оставка на президента Хосеп Мария Бартомеу. Това се случи минути, след като световните медии гръмнаха с новината, че Лионел Меси е подал молба за напускане.

Призиви за оставка на Бартомеу дойдоха и от различни бивши служители на клуба, както и кандидати за президентския пост в каталунския гранд.

Бившият капитан на Барселона Карлес Пуйол пък подкрепи Лионел Меси в действията му.

От Барселона признаха пред „Асошиейтед Прес”, че в клуба наистина е постъпил факс от страна на Лионел Меси с искане за прекратяване на договора му. В момента от щаба на каталунците изготвят официалната си позиция по темата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дългият

    5 1 Отговор
    Бартомеу да си отива...провал за Барса...
  • 2 С.С

    3 0 Отговор
    Струва ми се,че Куман е грешен избор за треньор на Барса. Не даде никаква морална подкрепа на Меси и съотборниците му,дойде и им каза:Вие сте си виновни за провала!Дори така да е-нали в трудни моменти трябва сплотяване и решаване на проблемите. Меси имал главната дума в съблекалнята-добре,той има 6 Златни топки,Куман какво има...?! Ако аржентинеца си тръгне,Барса ще стане среден отбор и новаците в Ла лига ще ги бият с два-три гола разлика. Конте да бяха взели,по-добре ще е от холандеца.