Last news in Fakti

28 Август, 2020 14:00 2 683 4

Роналдо надъха по невероятен начин милионите фенове на Ювентус по цял свят

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • футбол-
  • фенове

Докато се подготвям за моя трети сезон като бианконеро, моят дух и амбиции са на по-високо ниво от всякога

Роналдо надъха по невероятен начин милионите фенове на Ювентус по цял свят  - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо написа много силни думи в социалните мрежи, в които заяви, че той и съотборниците му не са се предали и ще спечелят всичко през новата кампания. 

"Докато се подготвям за моя трети сезон като бианконеро, моят дух и амбиции са на по-високо ниво от всякога. Голове. Победи. Привързаност. Всеотдайност. Професионализъм. С всичките си сили и с помощта на моите съотборници и треньорския щаб, ще работим отново, за да покорим Италия, Европа, и света!

Чупене на рекорди. Преодоляване на препятствия. Печелене на титли и постигане на лични цели. Да се стараем повече, и да се справяме по-добре. Да постигаме нови висоти и да се справяме успешно с всички изпитания. 

Да превръщаме всяка година в приключение, по-добро от предишното и да спечелим всичко за нашите фенове. Да бъдем опора на тази невероятна и неповторима страст, която е Ювентус, да добавим нова страница в историята, да издигнем нашите имена, достойнства и стандарти на възможно най-високото ниво. 

Ние сме Ювентус! Ние сме шампиони! Ние сме отново тук, по-здрави от всякога! Разчитаме на вас! Всички заедно! FINO ALLA FINE!", заяви португалското крило.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    7 4 Отговор
    Аде тоя и оня лилипут да се пенсионират, че да изгрея и аз на хоризонта!

    Коментиран от #2

  • 2 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Божинката":

    Е той Божинката е техен набор

    Коментиран от #4

  • 3 Теодор

    0 2 Отговор
    Юве е уникален отбор, но няма кой да купи 7-та цяло лято, за това отбора ще влачи лентата и тази година.
  • 4 Hellish

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    Тихо, той Божинката не знае 😂