Last news in Fakti

28 Август, 2020 15:30 1 525 0

Ла Лига посъветва футболистите да не дават малките си дечица на ясли

  • ла лига-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • деца

По-безопасно и за децата, и за родителите е малчуганите да останат по домовете си

Ла Лига посъветва футболистите да не дават малките си дечица на ясли - 1
Снимка: БГНЕС

От Ла Лига се готвят за новия сезон, опитвайки се да ограничат максимално възможността за възникване на "огнища" от зараза. Две седмици преди старта на кампания 2020/21 шефовете на испанския футбол оформят нови разпоредби и препоръка с цел всичко да протече нормално.

Според AS от Ла Лига са пресъветвали футболистите от Примера и Сегунда да не дават малките си дечица (от 0 до 3 години) на ясли. По-безопасно и за децата, и за родителите е малчуганите да останат по домовете си. Тази препоръка е била изпратена от всички професионални клубове след последното събрание.

Източници от Ла Лига са потвърдили пред AS, че става въпрос само за деца до три години, а всички останали могат да ходят свободно на детска градина или училище.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА