Last news in Fakti

29 Август, 2020 10:14 1 839 0

Макс Верстапен се съмнява, че ще може да се бори с Мерцедес

  • макс верстапен-
  • формула 1-
  • mercedes-
  • red bull

Един болид никога не е перфектен и постоянно опитваме да подобрим представянето във всеки един сектор

Макс Верстапен се съмнява, че ще може да се бори с Мерцедес - 1
Снимка: БГНЕС

Макс Верстапен се съмнява, че ще може да се бори с Mercedes за полпозишъна в утрешната квалификация. Въпреки добрата си скорост в петъчния ден, пилотът на Red Bull не очаква да е в битката за първата позиция през утрешния ден. Нидерландецът завърши с 1:43.788, докато вторият Даниел Рикардо бе с 48 хилядни по-малко. Трети остана Люис Хамилтън.

„Kолата се държи много добре на пистата. Днешният ден бе много положителен за нас. Един болид никога не е перфектен  и постоянно опитваме да подобрим представянето във всеки един сектор. Mercedes все още са непобедими в квалификация и утре очаквам да са много по-силни. Състезателното им темпо е изключително силно. Целта ни е да сме възможно по-близо до тях. Спа е невероятна писта и намирането на  правилния баланс тук е много трудно. Надявам се на добро класиране в утрешната квалификационна сесия и да сме в позиция за борба с Mercedes в самата надпревара“, сподели Макс Верстапен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА