Last news in Fakti

29 Август, 2020 16:36 9 044 3

Куман дава неочакван втори шанс на нападател в Барса

  • барселона-
  • футбол-
  • мартин брайтуайт

Първоначално той бе в списъка с играчите, които не са желани от новия треньор на каталунците

Куман дава неочакван втори шанс на нападател в Барса - 1
Снимка: БГНЕС

Неочакван втори шанс ще получи нападателят Мартин Брайтуайт в Барселона. Първоначално той бе в списъка с играчите, които не са желани от новия треньор на каталунците Роналд Куман, но в крайна сметка датчанинът ще започне подготовка с отбора, разкрива Мундо Депортиво.  
 
Нидерландският специалист получил добри отзиви за професионализма на Брайтуайт, а освен това нападателят му направил страхотно впечатление по време на разговорите между тях.
 
Датчанинът ще има една седмица да убеди Куман, че заслужава да носи фланелката на Барселона. Важна роля във взимането на окончателното решение ще има и Хенрик Ларсон, който е част от новия щаб на Барса.
 
Мартин Брайтуайт бе привлечен на "Камп Ноу" през февруари тази година срещу 18 милиона евро с договор до лятото на 2024 година. Досега той е изиграл 11 мача за Барселона в Ла Лига, в които записа един гол и една асистенция.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никой

    2 4 Отговор
    Куман навремето освен ,, на големия пръст,, друго можеше ли?
  • 2 Доналд Тръмп

    0 1 Отговор
    Можеше да са кумани от пряк свободен

    Коментиран от #3

  • 3 До простите тука

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Доналд Тръмп":

    Само два коментара, но пък големината на тъпотията им е, като за двайсет !