29 Август, 2020 14:39 7 273 1

Барселона готви трансферна бомба

  • лацио-
  • чиро имобиле-
  • барселона-
  • футбол

Чиро Имобиле за заместник на почти сигурния напускащ Луис Суарес

Барселона готви трансферна бомба  - 1
Снимка: БГНЕС

Изненадващо отборът на Барселона може да се опита да привлече звездата на Лацио Чиро Имобиле за заместник на почти сигурния напускащ Луис Суарес, твърдят в един глас „Gazzetta dello Sport” в Италия и „Diario Sport“ в Испания.

30-годишният италиански национал бе голмайсторът на „орлите“ миналия сезон, а също така спечели и "Златната обувка", след като вкара 36 гола в Серия А и остави зад себе си Роберт Левандовски от Байерн Мюнхен и Кристиано Роналдо от Ювентус.

Имобиле има договор с Лацио до лятото на 2023 година, като печели по 3 милиона евро на сезон, но желае увеличение на заплатата. Според информацията ръководството на столичани планира да му предложи нов контракт, но е за подобен скок във възнаграждението му.

30-годишният Чиро е оценяван на 50 милиона евро. Той е гласен за заместник на Луис Суарес, на когото му е било казано в прав текст от новия треньор Роналд Куман, че няма повече да се разчита на него.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинката

    0 0 Отговор
    И мене като вземат ще правим с него дует, и ще подлудим Испания и белия балет, и целия свят навред!