Last news in Fakti

29 Август, 2020 16:56 3 818 1

Гатузо към феновете: Успокойте се, не сме привлекли Пеле или Марадона

  • дженаро гатузо-
  • виктор осимен-
  • футбол-
  • наполи

Вчера Виктор Осимен дебютира в контрола срещу аматьорския Л'Акуила и отбеляза хеттрик в рамките на 8 минути

Гатузо към феновете: Успокойте се, не сме привлекли Пеле или Марадона - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо призова феновете на тима да не прекаляват в очакванията си към новото попълнение Виктор Осимен. Италианският клуб привлече 21-годишният нападател от Лил за общата сума от 80 милиона евро.

Вчера той дебютира в контрола срещу аматьорския Л'Акуила и отбеляза хеттрик в рамките на 8 минути. Нигериецът се отчете и с асистенция, като впечатли с изявите си, но Гатузо предупреди, че не трябва играчът да бъде подлаган на голямо напрежение.

"Прекалено е рано да се вълнуваме. Трябва да му дадем време и да му позволим да работи. Той е важен играч и платихме много за него. Няма съмнение, че той ще ни даде нещо различно, но предстои дълъг път. Не сме привлекли Пеле или Марадона, а играч с определи качества, който може ни помогне", коментира треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.