Last news in Fakti

30 Август, 2020 12:21 3 317 0

Бивш нападател на Египет и Аякс: Напускането на Меси ще е най-доброто за Куман

  • лионел меси-
  • роналд куман-
  • барселона-
  • футбол-
  • ахмед хосам мидо

Роналд е един от най-добрите треньори, с които съм работил, той има силен характер, но ще срещне много трудности, ако Меси остане ...

Бивш нападател на Египет и Аякс: Напускането на Меси ще е най-доброто за Куман - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Египет и Аякс - Ахмед Хосам Мидо коментира вероятното напускане на Лионел Меси от Барселона. Той вярва, че отсъствието на звездата ще позволи на новия треньор Роналд Куман да наложи авторитета си в отбора.
 
"Това е най-доброто, което може да се случи на Куман. Сигурен съм, че той няма да може да изгради своята империя в отбора с Меси в съблекалнята. 

Роналд е един от най-добрите треньори, с които съм работил, той има силен характер, но ще срещне много трудности, ако Меси остане ...
 
Куман беше мой треньор в продължение на две години и половина и независимо колко време минава, той все още не може да се справи с играчи със силни характери.  Затова и не иска футболисти със собствено мнение", коментира Мидо пред Goal.com.
 
Докато поставя под съмнение уменията на Куман да работи с големи имена, Мидо признава, че нидерландецът може да се похвали с „ДНК-ато" на Барселона, което е огромно предимство.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА