Last news in Fakti

30 Август, 2020 13:41 2 840 2

Барселона отказва да води преговори с клубове за Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

Аржентинецът не се яви на тестовете за коронавирус

Барселона отказва да води преговори с клубове за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси не се появи, за да му бъде направен тест за коронавирус. Изследването бе задължително за играчите на Барселона, за да могат да започнат тренировки с отбора от утре.

Аржентинецът бе уведомил клуба, че няма да отиде за тестовете и няма да започне подготовка с тима. Решението му е очевиден знак за желанието му да напусне каталунците.

Междувременно според "Мундо Депортиво" Барселона няма да отговаря на телефонни обаждания или покани за срещи от клубове, които искат да привлекат аржентинеца. В клуба все още се надяват да задържат голямата си звезда.

На 28 август ръководството на каталунците отказа да обсъди с Меси подробностите около напускането му на клуба. Журналистите разбраха, че шефовете на тима са готови да се срещнат с играча, но не и за да обсъждат евентуален трансфер.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссссс

    4 5 Отговор
    Тва жуже да не ви плаща?
  • 2 сирака

    5 2 Отговор
    Той иска в УеФски,ама още се чудим дали става за нашия отбор..