Last news in Fakti

31 Август, 2020 15:16 1 482 13

Акрапович: Защо да не поднесем изненада срещу Тотнъм

  • бруно акрапович-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • лига европа

Много съм щастлив след жребия, защото момчетата заслужават този голям мач

Акрапович: Защо да не поднесем изненада срещу Тотнъм - 1
Снимка: fakti.bg

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира жребия за втория квалификационен кръг на Лига Европа, който отреди носителят на Купата на България да се изправи срещу Тотнъм на "Лаута". Ето какво сподели босненеца пред Sportal.bg.

"Много съм щастлив след жребия, защото момчетата заслужават този голям мач. Това е уникално нещо не само за нас, а за Пловдив и България. Можем само да спечелим от този мач и да събираме опит. Защо да не поднесем изненада и да се представим по добър начин?. Нямам думи за Тотнъм и не мога да се сетя за достатъчно суперлативи, с които да опиша този отбор. През цялото време имах предчувствие, че ще играем с Тотнъм. Преди всичко трябва да внимаваш, когато си пожелаваш нещо. Много се радвам, че ни се падна толкова силен отбор".

"Имам надежди, че мерките срещу COVID-19 ще бъдат премахнати. Според мен те не са нужни. По някакъв начин трябва да се позволи на феновете поне наполовина да влязат и да се насладят на мача. Нашите феновете ще направят нещо уникално преди или след мача, сигурен съм. Жозе Моуриньо ми беше идол. Исках да стана треньор като него. Стилът му беше да не признава по-добри от него. Показваше голяма арогантност, когато излезе на терена. Това го предава и на своя отбор. Преди много години приятели се шегуваха с мен, че си приличаме по стил. Жозе е много силен треньор, направи много хубави неща, спечели толкова много. Ще се радвам, че ще бъда рамо до рамо с него на тъчлинията", каза Акрапович.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    6 3 Отговор
    ЗА ИЗНЕНАДА СЕ СМЯТА ЗАГУБА ОТ ПО-МАЛКО ОТ ТРИ ГОЛА....ТАКА СЪМ СЪГЛАСЕН...
  • 2 УефскИ

    3 1 Отговор
    Тоа па тоа а по-сериозно
  • 3 Ами що ли

    3 0 Отговор
    Например щото Тотнъм и с десетия си отбор ще бие вашия Искра с поне 5-6 на 0, без да има нужда даже от дузпа. Не че срещу тях можете да я вкарате.
  • 4 Само да напомня

    5 0 Отговор
    Жозе вече беше в България. Тогава Мариян Огнянов вкара първия гол на бг отбор в Шампионска Лига. Така че, човекът е наясно с антифутбола в България. Чудо няма как да има, тъй като и локото са слабички, освен че и няма с какво да изненадат. Един гол на Тотнъм ще им стигне за победа, ала надали ще е само един.
  • 5 Кой68

    4 0 Отговор
    А дано,ама надали.....Що се изхвърляш!!!
  • 6 милионерите ценят малките жестове

    3 0 Отговор
    Локото може да ги изненада с билети за Ориент експреса.
  • 7 Присмял се хърбел...

    4 3 Отговор
    Какви щяха да са коментарите, ако ставаше въпрос за софийски "гранд (евроидиот)"? Но нали говорим за "провинцията"... Не хора, а лешояди....

    Коментиран от #9

  • 8 Присмял се хърбел...

    4 0 Отговор
    Все пак да пожелаем достойно представяне на Локото!
  • 9 Същите

    3 5 Отговор

    До коментар #7 от "Присмял се хърбел...":

    Въпреки , че съм фен на Левски !!! Евроидиоти са всички бг отбори, момче !!!
    Спортът се измерва с успехи , а успехите са под формата на медали и купи и рекорди !!! Ти кога видя български футболен отбор , който да е спечелил световна,европейска титла , медал дори?! Повечето фенове на футбола у бг са жалки... Имаме много рекордьори,олимпийски , световни, европейски шампиони , но не ! Футбола, та футбола хахах . Странни сте ми !!! Аз се радвам повече на рекорди и купи , а вие на някоя победа от време оно! Въпреки , че съм Левскар, пак се радвам далеч повече на лекоатлети,щангисти,борци, гимнастички и т.н.
    Дори смешния национален по волейбол са с по-успешна история от футбола но

    Коментиран от #10

  • 10 ветеринарен психолог

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Същите":

    евроидиот спортната преса нарече един отбор,който водеше на Антверпен,до 87-ма минута с 3:1 но до 92 минута(за 5 минути) допусна 3 гола и загуби с 4:3. А при равенство се класираше. Ама забравих как се казваше клетия бг тим....

    Коментиран от #11

  • 11 Дърт Вейдър

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "ветеринарен психолог":

    ЦСКА, ама не помня кое от двете
  • 12 Титю

    3 0 Отговор
    Какво ли ще е чувството в играчите на Тотнъм при срещата със стадион Лаута?
  • 13 Не се чуди

    2 0 Отговор
    За този мач на Лаута, на англичаните ще им изплащат "вредни" /вервам че знаете що е това/.