31 Август, 2020 15:55 1 317 1

От Локо Пд: По-добре да те ритне ат, отколкото магаре

  • чавдар цветков-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • тотнъм

Всичко се решава в един мач и нищо не се знае

От Локо Пд: По-добре да те ритне ат, отколкото магаре - 1

Съветникът по спортно-техническите въпроси в Локомотив Пловдив, който често помага и в селекцията на клуба Чавдар Цветков коментира пред Gong.bg жребия на „черно – белите“ във втория квлификационен кръг на Лига Европа. „Смърфовете“ изтеглиха възможно най-тежкия съперник и на 17 септември ще приемат на „Лаута“ английския Тотнъм.

„Как може да се коментира този жребий? Нали това искаше треньорът Бруно Акрапович и ето, че стана. Единственото, за което съжалявам, е, че мачът ще бъде без публика, защото Тотнъм не идва всеки ден в България. Всеки знае за какъв отбор говорим. Хубавото е, че ще имаме възможността да видим докъде сме стигнали. Всичко се решава в един мач и нищо не се знае“, заяви Цветков.

„Както казват хората: „По-добре да те ритне ат, отколкото магаре“. Искахме украинците и дори израелците, но жребият ни отреди Тотнъм и го приемаме. Поне ще играем срещу силен отбор. Каквото стане“, добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Все тая

    0 0 Отговор
    и в двата случая ще се пльоцнете на скалите