Last news in Fakti

31 Август, 2020 18:35 1 866 2

Фен на Щутгарт си постави за цел да събере 900 милиона евро, за да докара Меси

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол-
  • щутгарт

Пет дни по-късно след инициативата са събрани само 262 евро за дарителската кауза

Фен на Щутгарт си постави за цел да събере 900 милиона евро, за да докара Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Бъдещето на Лионел Меси продължава да бъде една от най-дискутираните теми в света, а фен на германския Щутгарт реши да „вземе в ръце” нещата и да помогне на клуба му да привлече звездата на Барселона.

Тим Артман е поставил за цел 900 милиона евро, които да бъдат събрани от милиони хора, за да осигурят парите, с които Меси може да бъде привлечен в новака за тази година в германската Бундеслига. Пет дни по-късно след инициативата са събрани само 262 евро за дарителската кауза, но Артман признава, че ако не бъде достигната точната цел, то парите от кампанията ще бъдат дарени за благотворителност.

Описанието в GoFundMe пише: „Ние, феновете на Щутгарт, събираме пари за трансфера на Лионел Меси. В случай, че не успеем да ги съберем и Меси премине в друг клуб, то 100% от сумата ще бъде дарена за благотворителност”.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    2 0 Отговор
    Дойчо, дай нишан да ти пратя левче!
  • 2 ???????

    5 0 Отговор
    Тия са луди!За един ритнитопковец от седмици се пише по десет пъти на ден.Има толкова бедни работещи хора с деца,нуждаещи се от помощ тоз иска да събере 900 милиона.Да събере пари за лечение на болни деца.Изкривени ценности!