Last news in Fakti

31 Август, 2020 19:11 1 289 1

Национали на Армения се сбиха с полицията, единият скъсал пагона на униформения

  • армения-
  • национален отбор-
  • футбол

Отбелязва се, че максималната санкция за насилие над полицаи в Армения е пет години затвор

Национали на Армения се сбиха с полицията, единият скъсал пагона на униформения - 1

Ереван бяха задържани двама играчи на националния отбор на Армения заради сериозен конфликт с полицаи, съобщиха местните медии.

Според източници, почти сигурно става въпрос за братята Малакян - 29-годишният Едгар и 26-годишния Гор. Официално имената на нарушителите не са обявени.

В докладната записка на капитана се казва, че мъжете са отправяли нецензурни думи, един от тях е скъсал пагона на служител на реда. По време на конфликта един от братята е ударил с юмрук в лицето полицай, причинявайки му телесна повреда. Пострадали са общо четирима полицаи, футболистите остават в ареста. Отбелязва се, че максималната санкция за насилие над полицаи в Армения е пет години затвор.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    Според древната китайска поговорка : по добре да ти скъсат пагона отколкото халката. Аз лично предпочитам халката, но да не забравяме че всичко е строго индивидуално.