Last news in Fakti

1 Септември, 2020 09:17 1 482 1

Ето ги потенциалните съперници на ЦСКА в Лига Европа

  • бате борисов-
  • цска-
  • лига европа-
  • футбол

Момчетата на Стамен Белчев ще трябва да преодолеят първо съпротивата на беларуския гранд Бате Борисов

Ето ги потенциалните съперници на ЦСКА в Лига Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Вицешампионът на България ЦСКА разбра потенциалните си съперници в третия квалификационен кръг в Лига Европа. Момчетата на Стамен Белчев ще трябва да преодолеят първо съпротивата на беларуския гранд Бате Борисов.

Разбивките на УЕФА отредиха на "червените" евентуално място сред поставените в Група 8. Сред потенциалните съперници на момчетата на Белчев има по-непретенциозни имена като победителя от двойката Торшавн (Фарьорски острови) и Дъ Ню Сейнтс (Уелс), а сред другите тимове фигурират имената на датски Сьодериске, както и това на победителите от двойките Ренова (Македония)/Хайдук Сплит (Хърватия), както и Олимпия Любляна (Словения) - Жрински Мостар (Босна и Херцеговина.

Жребият ще бъде теглен по-късно днес и ще може да бъде проследен на живо в Gong.bg. Срещите от втория квалификационен кръг, от своя страна, ще се проведат на 17-ти септември.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всичките ще ни бият

    0 1 Отговор
    Българското първенство е на нивото на черногорското. Все едно да говорим Сутиеска докъде ще стигне.