1 Септември, 2020 09:51 1 542 2

БАТЕ Борисов шпионира ЦСКА на мача с Черно море

  • цска-
  • футбол-
  • бате борисов-
  • лига европа-
  • черно море

"Определено най-малко искахме да ни се падне армейския отбор от София, каза треньорът на беларуския тим

 БАТЕ Борисов шпионира ЦСКА на мача с Черно море - 1
Снимка: БГНЕС

Бреньорът на беларуския БАТЕ Борисов Кирил Алшевски разкри, че от отбора на трактористите ще изпратят разузнавач в София, който да се запознае от първо лице с качествата на ЦСКА. Двата тима ще се изправят в двубой от втория предварителен кръг на Лига Европа. Алшевски говори с респект за българския отбор.

"Определено най-малко искахме да ни се падне армейския отбор от София. Ще ги проучим и ще се подготвим добре, за да продължим в следващия кръг. Какво знаем за съперника? Те са силен отбор, който е завършил трети в България и сега е първи в класирането с амбиции да се бори за най-челните места", започна наставникът.

"Имат много добри легионери - от Нидерландия, Франция, Сенегал, Бразилия и национали на България. Очакваме много трудна конфронтация. Ще пратим човек да гледа мача им с Черно море след паузата за националните отбори. Доста от нашите момчета ще имат тежко пътуване до Казахстан с националния отбор. А и в България е доста горещо през септември", заяви Алшевски пред Пресбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    2 1 Отговор
    Г - н Борисов вземете пример от Крум Савов той казва - Червените фенове ме мразят защото им казвам че това е Литекс. Крум Савов е един безпристрастен и обективен журналист такъв каквито ВИЕ НЕ СТЕ.
  • 2 ЦСКА⭐⭐⭐

    0 0 Отговор
    завършиха 2-ри