Last news in Fakti

3 Септември, 2020 09:52 1 785 3

Меси обявява бъдещето си днес

  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

Има нов сценарий и шансове най-добрият футболист в света да продължи в Барселона до юни 2021 година и да изпълни договора си

Меси обявява бъдещето си днес - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси ще обяви окончателно бъдещето си днес. Това твърди аржентинският журналист Мартин Аревало. Според думите му, шансът футболистът да обяви, че остава в Барселона е 90%.

Вчера бащата на футболиста Хорхе и негови представители имаха среща с президента на каталунците Хосеп Мария Бартомеу, на която двете страни не успяха да постигнат никакво разбирателство. Босът на Барса е бил категоричен, че Меси продължава да бъде ключова фигура за испанците и трябва да изпълни договора си с клуба, който изтича през лятото на следващата година.

“Утре (днес – бел.ред.) Лео Меси ще реши. Има нов сценарий и шансове най-добрият футболист в света да продължи в Барселона до юни 2021 година и да изпълни договора си. В момента той мисли. Лидерите в Барса го помолиха да остане. Лео ще реши скоро и ще го обяви. Ще видим как ще свърши всичко”, написа Мартин Аревало в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Пуша фрейса

    3 0 Отговор
    Мечтае да играе за Локо СФ
  • 3 Гундий

    2 0 Отговор
    На Подуяне ще играе