Last news in Fakti

3 Септември, 2020 12:34 2 955 1

Ето как Бартомеу е напът да разубеди Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • джосеп мария бартомеу-
  • хорхе меси

Очаква се днес разговорите да продължат

Ето как  Бартомеу е напът да разубеди Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Вчерашната първа среща между представители на ръководството на Барселона и бащата и брат на Лионел Меси не даде никакъв резултат, след като и двете страни не отстъпват от позициите си. Шефовете на клуба са категорични, че няма да позволят на футболиста да си тръгне срещу по-малко от 700 млн. евро, а камо ли като свободен агент. Роднините на Меси, които са и в ролята на негови агенти, обаче също държат на своето - раздяла веднага.

Според Mundo Deportivo таткото Хорхе Меси е обяснил, че Лео иска да се присъедини към Манчестър Сити, защото това е печеливш проект. Президентът Джосеп Мария Бартомеу обаче е поставил под съмнение възможността на отбора на Джосеп Гуардиола да доминира, давайки пример, че “гражданите” продължават да не могат да триумфират с Шампионската лига.

Отделно шефовете на каталунците са изявили готовност да продължат договора на Меси чак до края на календарната 2022 г. - точно след завършването на Световното първенство в Катар. Досегашните информации гласяха, че Барса предлага контракт до лятото на 2022 г. с опция за прекратяването му без неустойка по желание на футболиста през лятото на 2021 г. Иначе настоящото споразумение на капитана на “блаугранас” изтича след 10 месеца.

Според журналиста Мартин Аревало от TyC Sports Бартомеу е помолил Хорхе Меси да убеди сина си, че за него е най-добре да остане на “Камп Ноу”. Шансът Лео да се съгласи бил 90%, допълват от TyC Sports.

Очаква се днес разговорите да продължат.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чиче

    0 0 Отговор
    ИВЧО дума НАПЪт НЕМА