Last news in Fakti

3 Септември, 2020 10:10 2 408 1

Ето всички мачове от Лигата на нациите днес

  • лига на нациите-
  • футбол

 В първия сезон той бе спечелен от Португалия

Ето всички мачове от Лигата на нациите днес - 1
Снимка: БГНЕС

Лигата на нациите отново е на дневен ред. Турнирът, с който УЕФА замени приятелските мачове между националните отбори, започва своето второ издание. В първия сезон той бе спечелен от Португалия. Сега надпреварата започва отначало и с интерес очакваме да видим какво ще се случи.

Естествено, у нас с най-голям интерес ще следим представянето на българския национален отбор, който е в Лига "В", група 4 с отборите на Уелс, Ейре и Финландия. Днес е първият тест за "Трикольорите", които приемат Ейре на стадион "Васил Левски".

Тази вечер обаче предстоят и други интересни сблъсъци за неутралния зрител. Най-голямо внимание привлича двубоят от Лига "А", група 4 между Германия и Испания. Любопитна е и срещата Украйна - Швейцария.

Няма как да не обърнем внимание и на сблъсъка между Русия и Сърбия, а интерес представлява и другият мач от нашата група между Финландия и Уелс.

Не можем да подминем и срещата между Турция и Унгария. Както е известно, България ще играе с маджарите след месец в сблъсък от плейофа за класиране на Евро 2020, затова ще е любопитно да видим в каква форма са възпитаниците на Марко Роси.

Лига на нациите, 1 кръг:

Лига "А"
Германия - Испания
Украйна - Швейцария

Лига "В"
България - Ейре
Финландия - Уелс
Русия - Сърбия
Турция - Унгария

Лига "С"
Молдова - Косово
Словения - Гърция

Лига "D"
Латвия - Андора
Фарьорски острови - Малта


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    1 0 Отговор
    Ами ние ще сме 1 ви,нали така....разполагаме с" подмладен състав",ама космонавта го няма да ни изстреля. ....