Last news in Fakti

3 Септември, 2020 09:17 2 792 1

Георги Илиев се завръща в Локо Пд

  • георги илиев-
  • футбол-
  • локомотив пловдив-
  • бруно акрапович-
  • христо крушарски

Влиза в щаба на Акрапович

Георги Илиев се завръща в Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата Георги Илиев, който прекрати кариерата си като играча с най-много мачове в елита, ще се завърне в Локомотив Пловдив. Варненецът е приел поредната покана от Христо Крушарски и Бруно Акрапович да започне работа в клуба, пише "Меридиан Мач". Той ще стане част от треньорския щаб и ще трупа опит, след като вече има и необходимия лиценз.

Жоро Илиев ще се присъедини към тима, от който бе част само допреди 10 месеца, и ще тръгне с него за планирания лагер в Боровец. Той ще работи заедно с приятеля си Александър Тунчев, Ванчо Траянов и треньора на вратарите - Стоян Колев, които са другите асистенти на Акрапович.

Реално Георги Илиев ще заеме мястото в щаба на хърватина Желимир Теркеш, който през зимата реши да напусне по семейни причини.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🍐 Крушарски

    2 1 Отговор
    Е тъп и прост гербераст!
    Ама много тъп!!! Също и Гонзо!Язък!
    Левскар.