Last news in Fakti

4 Септември, 2020 11:52 2 569 2

Себастиан Фетел: Ferrari няма силни страни и това ги оставя без опции

  • ferrari-
  • формула 1

Никога не съм изпадал в подобна ситуация, а същото се отнася и за отбора

Себастиан Фетел: Ferrari няма силни страни и това ги оставя без опции - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел сподели мнението си за представянето на болида на отбора от началото на сезон 2020. След трагичното темпо, показано миналата неделя в Гран При на Белгия, както и от началото на шампионата, Фетел призна, че тази година „Черните кончета“ нямат силни страни и това ги оставя без никакви опции на която и писта да се състезават.

В края на състезанието на пистата „Спа“, където италианският тим спечели миналата година, Фетел финишира на 13-о място, съотборникът му Шарл Леклер остана 14-и. И двамата бяха с по-слаби най-бързи обиколки в сравнение с постиженията им от миналия сезон.

„Състезанието в Белгия беше поучително за нас. Открихме слабостите на болида на Ferrari и разбрахме, че той няма силни страни. Това ни оставя без каквито и да било опции за избор на стратегии на различните писти от календара. Никога не съм изпадал в подобна ситуация, а същото се отнася и за отбора“, заяви Фетел.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Месершмит 109

    4 0 Отговор
    Едно Ферари с цвят кърмъзъ.
  • 2 Петър

    0 1 Отговор
    Спагети и м----и, само това могат да правят тези две държави, ако не аз съм Шиила кралицата на джунглата.