Last news in Fakti

4 Септември, 2020 14:59 1 884 2

Макс Верстапен разби болида си преди Гран При на Италия

  • макс верстапен-
  • формула 1-
  • монца

Пилотът на Ред Бул загуби контрол върху болида в шикана Аскари, удари се в предпазните огради и счупи предно крило

Макс Верстапен разби болида си преди Гран При на Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ред Бул Макс Верстапен разби болида си по време на първата свободна тренировка преди Гран При на Италия на пистата Монца.

Той загуби контрол върху болида в шикана Аскари, удари се в предпазните огради и счупи предно крило, а тренировката беше временно спряна с червени флагове. След прибирането в бокса и смяната на крилото, нидерландският пилот съумя да продължи тренировката.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Баварец

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "NIKOLAJ":

    Горкият Себастиан, чеп за зеле не става от него, ако няма топ кола :-) Да споменава с добро Ейдриън Нюи и Матешиц, че го натовариха в шампионски Ред Бул и то 4 пъти. Жалко подобие на човек, без психика и характер! Сега вероятно мястото му е в Хаас, не Уилямс, щото това е велик тим! А в Алфа Таури, няма и да го вземат!