10 Септември, 2020 14:30 3 232 1

Мирослав Барняшев отново е кечист (СНИМКА)

  • барняшев-
  • русев-
  • кеч-
  • договор-
  • aew-
  • завръщане

Русев, както е известен българинът, подписа договор с All Elite Wrestling (AEW)

Мирослав Барняшев, по известен с прякора си Русев, подписа с най-прогресиращата кеч компания в света All Elite Wrestling (AEW). Новината бе съобщена от самия него в социалните мрежи.

„Аз съм All Ellite Wrestling“, написа Русев в Instagram.

AEW бе основана в началото на миналата година от милиардерите Шахид и Тони Кан и с бързи темпове настига по популярност Световната федерация по кеч (WWE). Някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да се присъединят към AEW. Сред тях са Крис Джерико, Дъстин Роудс, Коди Роудс, Мат Харди и Карма.

Преди няколко месеца Русев и още 30 кечисти бяха освободени от WWE. Причина бе сериозно свиване на бюджета поради пандемията от COVID-19. Малко по-късно се появиха информации, че две от най-известните кеч компания и All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) са в битка за подписа на Мирослав Барняшев.

В началото на август Русев обяви, че спира с кеча и ще се фокусира върху развиването на Youtube канала си. Както стана ясно българският кечист е размислил.

I am @allelitewrestling

Публикация, споделена от Miroslav Barnyashev (@tobemiro) на Сеп 9, 2020 в 6:47 PDT


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 One

    4 4 Отговор
    Нали щеше да става актьор...кво стана? Язък,чаках някой екшън с него.