Last news in Fakti

10 Септември, 2020 17:17 5 848 4

Българин подписа с най-прогресиращата кеч компания в света

  • александър русев-
  • кеч-
  • спорт

Преди няколко месеца българинът и още 30 кечисти бяха освободени от WWE поради сериозно свиване на бюджета заради пандемията от COVID-19

Българин подписа с най-прогресиращата кеч компания в света - 1

Александър Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, подписа с най-прогресиращата кеч компания в света All Elite Wrestling (AEW). Новината бе съобщена от самия него в социалните мрежи.

„Аз съм All Ellite Wrestling“, написа Русев в Instagram.

Преди няколко месеца българинът и още 30 кечисти бяха освободени от WWE поради сериозно свиване на бюджета заради пандемията от COVID-19.

Малко по-късно се появиха информации, че две от най-известните кеч компания и All Elite Wrestling (AEW) и New Japan Pro Wrestling (NJPW) преговарят с нашенеца.

Преди месец, в началото на август, Русев обяви, че няма да се връща в кеча и ще се фокусира върху развитието на своя канал в Youtube.

По всичко личи обаче, че вече той е размислил.

AEW бе основана в началото на миналата година от милиардерите Шахид и Тони Кан и с бързи темпове настига по популярност Световната федерация по кеч (WWE). Някои от най-известните кечисти напуснаха WWE, за да се присъединят към AEW. Сред тях са Крис Джерико, Дъстин Роудс, Коди Роудс, Мат Харди и Карма.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    12 0 Отговор
    Нека да се развива нащо момче,някай ден и в Холивуд!!

    Коментиран от #4

  • 2 мъка

    0 0 Отговор
    Е хубаво де , обаче това почти същото го прочетох в статията на колегата ти в Факти Иво Стойнев. Дори има и препратка към инстаграм.
  • 3 Георги

    4 3 Отговор
    Тази простотия(КЕЧ) може да я има само във"ВЕЛИКАТА АМЕРИКА" Да плащаш за гледаш, как се правят, че се бият, и това да събира милиони, пред екран и в зали! Тези там, наистина са невероятни дебили(ГОВЕДА)!
  • 4 Алфа Вълкът

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Един":

    Холивуд трябва да снима Бори Мечката, че да участва.