Last news in Fakti

12 Септември, 2020 20:45 2 720 7

Черно море изпусна ЦСКА във Варна, "моряците" пропуснаха дузпа

  • черно море-
  • цска-
  • футбол

Варненци играха 30 минути с човек по-малко заради втори жълт картон на Даниел Димов

Черно море изпусна ЦСКА във Варна, "моряците" пропуснаха дузпа - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море пропусна да победи ЦСКА в мач от 5-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион "Тича" във Варна. Двата тима завършиха 1:1, но "моряците" могат да съжаляват, че пропуснаха трите точки. Матиас Курьор откри резултата в 35-ата минута, а Томи Юрич успя да изравни в 88-ата. Васил Панайотов пропусна дузпа в 48-ата минута, а освен това варненци играха половин час с човек по-малко, след като Даниел Димов получи втори жълт картон.

Черно море изпусна ЦСКА във Варна,
Снимка: ПФК Черно море

Черно море отправи първият удар по посока на една от двете врати. Касми стреля от добра позиция пред наказателното поле, но топката срещна тялото на бранител. В 23-ата минута топката влезе във вратата на Георги Георгиев след рикошет в крака на Емил Янчев, но попадението не бе зачетено. Георги Йомов центрира отдясно към Бетраме, който стреля с глава към долния ляв ъгъл на вратата, но Георгиев спаси. Али Соу опита да играе с топката, за да направи добавка, но кълбото му се отби леко от ръката и след рикошет в централния бранител Емил Янчев попадна във вратата, но Станислав Тодоров бе в близост и видя ситуацията.

Черно море изпусна ЦСКА във Варна,
Снимка: БГНЕС

В 35-ата минута Черно море поведе в резултата. Васил Панайотов центрира към Матиас Курьор, който с гръб към вратата игра с глава и прати топката неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратаря за 1:0.

Черно море изпусна ЦСКА във Варна,
Снимка: ПФК Черно море

В 48-ата минута Панайотов намери в наказателното поле Исмаил Иса, който стреля, но ударът му бе спасен от Бусато. Топката рикошира в Юрген Матей и се отправи отново към вратата, където Пламен Гълъбов, в опита си да изчисти, фаулира Курьор. Съдията Станислав Тодоров отсъди наказателен удар. С изпълнението се зае Васил Панайотов, който стреля, но Бусато спаси. В 52-ата минута Брадли Мазику центрира в наказателното поле към Стефано Белтраме, който стреля с глава, но покрай вратата на Георгиев. В 63-ата минута варненци останаха с човек по-малко, след като за втори жълт и съответно червен картон бе изгонен Даниел Димов.

Черно море изпусна ЦСКА във Варна,
Снимка: ПФК Черно море

В 83-ата минута Матиас Курьор насочи топката в горния ъгъл на вратата на ЦСКА от пряксвободен удар, но Бусато успя да спаси. В 88-ата минута Томи Юрич успя да изравни след като засече с глава подаване отляво.

Черно море изпусна ЦСКА във Варна,
Снимка: ПФК Черно море

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Даниел Димов, Емил Янчев, Цветомир Панов, Виктор Попов, Васил Панайотов, Стефан Велев, Илиан Илиев (90-Илиан Илиев), Файсел Касми (65-Мирослав Енчев), Матиас Курьор (90-Мехди Букаси), Исмаил Иса.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 варналия

    9 3 Отговор
    Кой кого изпусна, драскащи помиярчета!

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Lubov

    1 0 Отговор
    Състава на ЦСКА... ПОМИЯРИ
  • 6 Пич

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "варналия":

    еми то е написано- черно море изпусна цска
  • 7 ЛОШО МН ЛОШО

    0 0 Отговор
    ЗА ДА ИМА ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ,ТАКИВА СЪДИИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОНЕНИ НА МОМЕНТА ОТ СЪДИЙСТВОТО! КОРУПЦИЯ!