Last news in Fakti

13 Септември, 2020 14:50 2 501 8

Феновете на Черно море с декларация за бомбите по цесекарите, подозират левскари

  • черно море-
  • цска-
  • фенове-
  • бомби

Феновете на ''моряците'' отхвърлиха обвиненията срещу себе си

Феновете на Черно море с декларация за бомбите по цесекарите, подозират левскари - 1
Снимка: Фейсбук

Национален фен клуб Черно море Варна излезе с официално становище по случай разразилите се грозни сцени между двете полувремена на снощната среща Черно море - ЦСКА във Варна.

Както е известно, на почивката привърженици на гостите бяха целени със самоделни бомби, дошли от улицата, която е непосредствено до ''Тича''. В отговор на това червените запалянковци нанесоха щети върху ламаринената ограда, заграждаща съоръжението сектора за гости.

Публикуваме позицията на феновете на Черно море без редакторска намеса:

"Във връзка с появилите се още снощи обвинения в медийното пространство целящи злепоставянето на сектора ни категорично заявяваме, че крайните организирани привърженици на Черно море Варна нямаме нищо общо с възникналите по време на почивката между полувремената ексцесии и хвърлената в сектора за гости бомба. Необяснимо за нас е как, дали от страх, дали от откровена незапознатост някои хора пропускат да отбележат очевидното. За вторите поясняваме, че по същото време, в непосредствена близост до гр. Варна се провежда национална среща на феновете на другия "столичен" тим. За съжаление, губещ от "тежкия" хулигански сблъсък се оказа явно доста коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не спряха да подкрепят отбора през целия мач. Благодарим и на отбора, който не спря да се бори, дори и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    9 2 Отговор
    Тва бяха мойте бомбаджии от площада.ха ха ха
  • 2 Топчо

    7 12 Отговор
    Бомбички от улицата там няма как долетят.Все пак законите на физиката са в сила.През външна 3 метрова ограда и 60 годишни широколистни дървета с листа на мястото където са гръмнали е невъзможно.По вероятно е някой от ЦСКА да си е изпусал бомбичките, още повече че около обяд в мрежата се уговарят да събарят оградата.А такъв нахъсан левскар конспиративно да пробие и да го направи е невъзможно.Така че те си знаят най добре.По това време Ч.Море води..

    Коментиран от #8

  • 3 Типично по български

    9 3 Отговор
    Ний не сме! Ама моля ви - това не е възможно! Сега да им забранят домакинствата за неопределено време! Щом бомбичките са отвън, да си охраняват и тази зона. Но, всъщност някой ветва ли им? Да си искат обратно парите от охраната!
  • 4 Мнение

    8 2 Отговор
    Ако това беше в Коматево, до сега щеше да е ясна и глобата, и "наградата". Принципи в. БфС.
  • 5 Бай салам

    8 3 Отговор
    Я Внимание малко!
    АЛО тулупа министър на спорта да ги накаже тия фенове. Минимум 20000 лв глоба от дисциплинарната комисия и отнемане на домакинство за 3 мача.
    Ясно ли е?
  • 6 Йорго

    3 6 Отговор
    Не намесваите левски бе тимъджии тъпи.
  • 7 Еклер

    3 0 Отговор
    Какво се очаква от група Еклери...това се очаква. Примитивизъм
  • 8 До Топчо

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Топчо":

    Викаш няма как някой да хвърли по-високо от три метра,а? Ако си мравка, може и да не успееш. Присъствал съм там на мач, в който полетяха камъни откъм улицата, и то пак на такъв мач и пак говедата бяха в издънка. Така че, не пиши глупости и не защитавам рогатите.