Last news in Fakti

22 Септември, 2020 17:40 3 022 5

Треньор напуска ЦСКА 1948

  • йордан юруков-
  • цска 1948-
  • футбол

Не искам да коментирам причините, ще кажа само, че оставих сърцето и душата си в клуба

Треньор напуска ЦСКА 1948 - 1

Досегашният треньор на ЦСКА 1948 Йордан Юруков потвърди пред Gong.bg, че повече няма да бъде част от "червените" - нито от мъжкия тим, нито от школата на клуба.

"Напускам ЦСКА. Това е. Не искам да коментирам причините. Ще кажа само, че оставих сърцето и душата си в клуба", заяви специалистът, който след 10 дни ще навърши 37 години.

Под ръководството на Йордан Юруков ЦСКА 1948 влезе в efbet Лига, а след привличането на Красимир Балъков остана в спортно-техническия щаб. След равенството 0:0 с Царско село в 4-ия кръг бившият национал стана главен мениджър на клуба, а на Юруков бе прехвърлена спортно-техническата власт. Бившият играч на "армейците" донесе и първата победа на клуба в елита - 2:0 над Монтана. Загубата от Левски с 0:3 в последния кръг доведе до нови промени и Юруков вече не е част от ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За Българите

    8 4 Отговор
    Продажници....... Имате три звезди на ръкава това показва колко фенове имате

    Коментиран от #3

  • 2 Пурко

    12 0 Отговор
    Вероятната причина е, че Алчното Балъче се уреди на топло местенце "директор" и от там се опитва да командва хора, които разбират от треньорство повече от него, само че без да носи отговорност при слаби резултати
  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    13 9 Отговор

    До коментар #1 от "За Българите":

    Продажници сте вие дето не си защитихте отбора и започнахте на Литекс да викате Цска .

    Коментиран от #5

  • 4 Знайко

    3 1 Отговор
    Тия от ЦЕКА 2016 година до сега им беше хубав като паднаха стана лош!!!
  • 5 ГОРСКИ

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЕВСКИ 1914":

    Колко калъфки имате вече,няма да броим години!