Last news in Fakti

22 Септември, 2020 22:47 2 728 1

Славия прибира отпратен от ЦСКА 1948

  • димо атанасов-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • славия

34-годишният футболист е бил потърсен и от Монтана и още два родни клуба

Славия прибира отпратен от ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Опитният ляв халф-бек Димо Атанасов може да се завърне в Славия, съобщава Sportal.bg. В момента бившият младежки национал е без клуб, след като се раздели с ЦСКА 1948. От "Овча купел" са дали добра оферта на Димо, който трябва да избере къде да продължи кариерата си.

34-годишният футболист е бил потърсен и от Монтана и още два родни клуба. Атанасов е сред най-опитните в efbet Лига, като е носил фланелката на Локомотив (София), Лудогорец, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив), Славия, Черно море, Локомотив (Горна Оряховица), Етър и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 футболен фен

    1 0 Отговор
    тоя не си намери отбор. много го влече хазарта.