Last news in Fakti

26 Септември, 2020 16:36 2 449 2

Берлускони не може да се отърве от коронавируса

  • силвио берлускони-
  • футбол-
  • коронавирус-
  • милан

Политикът се чувства добре, с изключение на синдрома на умората

Берлускони не може да се отърве от коронавируса - 1


83-годишният бивш италиански премиер и екс-собственик на Милан Силвио Берлускони остава заразен с коронавируса, след като е получил поредния положителен тест за инфекция. Това съобщи вестник Il Messaggero.

Политикът се чувства добре, с изключение на синдрома на умората, и е изолиран във вилата си в Аркор. В тази връзка всякакви тържества по случай рождения ден на Берлускони, който на 29 септември става на 84 години, са отменени.

Берлускони бе диагностициран с Covid-19 на 2 септември, след което бе хоспитализиран с ранна двустранна пневмония. На 14 септември политикът беше изписан. Самият Берлускони призна, че в даден момент се е чувствал много зле и се е страхувал за живота си. Той нарече болестта „адска“.

Берлускони е постоянен лидер на партия „Напред Италия“ и евродепутат. Заедно с него, както уточнява Il Messaggero, е и новата му приятелка - депутатката в парламента, 30-годишната Марта Фаскина, която също е била болна.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мда

    2 2 Отговор
    На тоя въобще не му вярвам.
  • 2 сила

    4 4 Отговор
    отиваш си дедо отиваш си приеми го времето ти изтече