Last news in Fakti

27 Септември, 2020 08:19 2 999 0

Пипо Индзаги с бомбастично завръщане в Серия А

  • филипо индзаги-
  • беневенто-
  • сампдория-
  • серия а

Момчетата на легендарния нападател обърнаха резултата от 0:2 до 3:2 като гости

Пипо Индзаги с бомбастично завръщане в Серия А - 1
Снимка: БГНЕС

Филипо Индзаги направи отлично завръщане в елита на италианския футбол, след като неговият Беневенто постигна невероятен подвиг срещу Сампдория. Момчетата на легендарния нападател обърнаха резултата от 0:2 до 3:2 като гости в двубой от втория кръг на Серия А. Домакините набързо дръпнаха с попадения на Фабио Куалярела (8’) и Омар Коли (18’), но след това шампионът на Серия Б стигна до триумфа след два гола на Лука Калдирола (33’,72’) и победен на Гаетано Летиция (88’). Гостите обаче определено бяха по-стойностният тим и заслужено се поздравиха с успех.

За "вещиците" това беше първи двубой, тъй като в откриващия кръг трябваше да се изправят срещу Интер, но мачът беше отложен заради по-дългата почивка на "нерадзурите". В същото време Сампдория вече регистрира две загуби, след като преди седмица преклони глава от Ювентус. След поредната издънка и недобра игра от страна на отбора, медиите на Ботуша все по-усилено заговориха за треньорска рокада в отбора. Наставник на "моряците" в момента е легендарния Клаудио Раниери.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА