Last news in Fakti

27 Септември, 2020 10:48 2 358 0

ЦСКА готви много интересен трансфер

  • брадли мазику-
  • футбол-
  • цска-
  • родни мазику

Може да привлече брата на Бради Мазику

ЦСКА готви много интересен трансфер - 1

ЦСКА може скоро да направи много интересен трансфер, пише „Мач Телеграф“. Става въпрос за 21-годишното крило Родни Мазику, който е брат на играещия много силно вече втора година при "червените" Брадли Мазику.

Родни е бил футболист на Орлеан, където е бил и в резервите на първия отбор, и е тренирал с професионалистите. След това е преминал и през Клермон Фуут, където обаче не са го задържали. В момента Родни Мазику прави истински фурор в скромния Амии в пета дивизия, където е вкарал 7 гола в първите 5 мача. През миналия сезон той вече се е отчел с 9 гола и 8 асистенции, с които е помогнал за промоцията на отбора.

Мечтата му е да стане професионалист веднага, като изявите му са следени вече от много клубове. ЦСКА обаче може да направи истински удар, като привлече таланта без трансферна сума, защото е аматьор и със съдействието на брат му Брадли. В България бързакът може да разкрие истинските си качества, като профилът му е близо до този на Жул Кейта, който блестя срещу Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА