Last news in Fakti

27 Септември, 2020 13:14 1 714 2

Футболист на Базел: ЦСКА ще ни накаже ако ги подценим

  • базел-
  • цска-
  • футбол-
  • лига европа

Стореното бе достатъчно срещу Анортозис, но няма да е винаги така и отпускане в следващия кръг може да ни струва скъпо

Футболист на Базел: ЦСКА ще ни накаже ако ги подценим - 1
Снимка: БГНЕС

Защитникът на Базел Силван Видмер коментира предстоящия двубой срещу ЦСКА в Лига Европа. Той се върна и към трудния успех с 3:2 над Анортозис от четвъртък.

"Не бива да си помисляме, че можед ма да даваме с няколко процента по-малко от себе си. Напротив, трябва да правим обратното, защото накрая 2-3 спечелени спринта или единоборства може да имат сериозни последици. Стореното бе достатъчно срещу Анортозис, но няма да е винаги така и отпускане в следващия кръг може да ни струва скъпо", заяви Видмер.

"Трябва да прекратим това нещо. Предстои ни мач в първенството и не искам да губим точки от нищото", допълни бекът пред клубния сайт. Базел гостува в Женева на Сервет в двубой от втория кръг на първенството днес.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Централен Спортен Клуб на Армията

    11 1 Отговор
    Отсрамихте Подуене от бате, сега ще се опитаме да отсрамим турците от Разград с Базел.
  • 2 🚂 🚃 🚃 ва-дуц... ва-дуц...

    9 1 Отговор
    Готов съм да се обзаложа, че ако не ни поведат до 30 минута, ще ги бием като тупани.