Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 01:00 1 932 1

Карло Анчелоти: Искам да печеля трофеи с Евертън

  • анчелоти-
  • трофеи-
  • евертън-
  • начало-
  • сезон-
  • предупреждение

"Започнахме страхотно, просто трябва да продължим по същия начин", предупреди мениджърът на "карамелите"

Карло Анчелоти: Искам да печеля трофеи с Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Евертън започна силно новия сезон, а това радва мениджърът на Карло Анчелоти. Бившият наставник на Милан, Челси и Реал Мадрид сподели, че е радостен от впечатляващия старт на сезона, но предупреди футболистите си да не се главозамайват от победите и положителните резултати.

"Започнахме страхотно, просто трябва да продължим по същия начин, важно е да останем спокойни и да печелим. Нямаме причини да сме с високо самочувствие, все още нищо не сме направили. Искаме да спечелим трофей. Когато постигнем тази цел, можем да си позволим леко отпускане", каза Анчелоти.

"През лятото инвестирахме много и до момента не мога да не бъда доволен. Мойс Кийн засега остава с нас и не смятам, че ще бъде продаден. Оптимист съм и вярвам, че ни чака прекрасен сезон", каза Анчелоти.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дълбоко Виждащ

    2 0 Отговор
    Вчера 240 от4820 теста,това е4,9 79%,онзи ден бе-5,430%,в сряда бе5,785%,вторник-5,872,понеделник-6,541%!Седмично понижение имаме от1,562% на вирусоносители...На какво се дължи???Редно е тези на,които се плаща да Ви обеснят-това!смъртноста е 6човека с ковид инфекция вчера,а онзи ден бяха 7,ако може да се вярва ,защото още не са си коригирали статистиката от повече месец!имат жив човек неизваден от мъртвите!3,927%за вчера на седмична база-пада с малко,по тяхната стъкмистика,с един по малко е 837 от21335 ,или 3,923%.Оздравели 150-вчера,или 70,017%!Освен за пари,за що се правят тестове на безсимптомни....Не разбирам!всъщност-знам ,но ТУК на тази територия сред тази популация няма кой да заразят...И РАЗБОЛЕЯТ...!