Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 19:35 2 473 0

Евертън продължава да плаши грандовете във Висшата лига

  • английска висша лига-
  • евертън-
  • брайтън-
  • 4:2

''Карамелите'' с нов успехи в първенство, с който балансът им от началото на сезона е 4 от 4

Евертън продължава да плаши грандовете във Висшата лига - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Отборът на Евертън продължи с прекрасното си представяне през новия сезон в елита на Англия. „Карамелите” надделяха с 4:2 над Брайтън във втория мач от четвъртия кръг на английската Висшата лига.

Евертън поведе още в 16-ата минута с гол на Доминик Калвърт-Люин. Той се разписа с глава след подаване на Гилфи Сигурдсон. Последваха още силни моменти на "карамелите", но те така и не стигнаха до нов гол. За сметка на това Брайтън изравни в 41-ата минута. Автор на попадението стана Нийл Маупай.

Във втората минута на даденото от съдията продължение на първото полувреме Евертън стигна до второ попадение. То бе дело на бранителя Йери Мина. Той се разписа с глава след центриране на Хамес Родригес.

В началото на второто полувреме Хамес вкара трети гол за "карамелите". Той отбеляза след асистенция на Алек Иуоби.

В 70-ата минута Еветрън поведе с 4:1, като голмайстор отново бе Хамес Родригес. Този път подаването бе на Абдулайе Дукуре.

В 92-ата минута Брайтън все пак стигна до втори гол в двубоя. Той бе дело на Ив Бисума.

Благодарение на трите точки Евертън вече има пълен актив от 12 точки след 4 изиграни кръга във Висшата лига.

Брайтън пък са 14-ти с едва 3 пункта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА