Last news in Fakti

3 Октомври, 2020 11:56 2 268 1

Бандаловски с остра атака към бившия си отбор

  • иван бандаловски-
  • ботев (пловдив)

Защитникът написа пост във Фейсбук страницата си

Бандаловски с остра атака към бившия си отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) - Иван Бандаловски, който наскоро бе освободен от клуба и премина в Царско село, побърза да се заяде с "канарчетата" след тежката им загуба с 0:5 от ЦСКА 1948. Той направи това с публикация на страницата си във Фейсбук.

Ето какво написа безкомпромисният защитник:

"Мишленца, ЦСКА 48 - Ботев 5:0. Сега кой е виновен??? Аз, Лъчо, Вутов, и Сашо Тонев, Терзиев или Марин??? Страхотен отбор с отлични футболисти. Вие го направихте на аматьорщина и олигофренщина, с тези лица и още няколко ще се копае дъното!!!".

Опитният бранител напусна съвсем наскоро ''жълто-черните'', след като се оказа един от футболистите, които старши треньорът на тима - Ферарио Спасов, пожела да не са вече част от клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    5 3 Отговор
    Не знам кой е виновен, но Бандаловски никога не го е слушала главата.