Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 10:13 2 300 5

Треньорът на ''Левски'' прогнозира тежки дни за отбора и обвини футболист в некоректност

  • ''левски''-
  • ботев (враца)-
  • георги тодоров

Георги Тодоров внесе яснота за ситуацията в отбора след равенството с ''Ботев'' (Враца)

Треньорът на ''Левски'' прогнозира тежки дни за отбора и обвини футболист в некоректност - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на - ''Левски'' - Георги Тодоров, остана много разочарован след равенството 0:0 с ''Ботев'' (Враца). Той прогнозира тежки дни за тима от "Герена".

"Разочарование има, разбира се. Футболистите се раздаваха, но хората, които ни даваха облика на отбора срещу ЦСКА и Ботев (Пловдив) - двамата братя, се контузиха. Стайн пък ни напусна, чакат ни тежки дни! Боби Цонев на първо четене е със скъсани връзки, докторът го каза, но да не избързваме, не знам… Винаги съм говорил, че са много важни хората в средата на терена. Бяхме направили тройка, която се забавляваше на терена, отдавна не съм наблюдавал - двамата братя и Стайн, но приключи. Само два мача… Сега повече сме на желание'', започна с коментара си Тодоров.

''Отдавна бях говорил с двамата братя, защото ги познавам, знам техните качества, знаех, че ще подобрят облика на отбора. Стайн последните два месеца беше най-добрият футболист, голяма промяна имаше при него, но сега трябва да търсим такива хора, трудно. Следват тежки дни! Тежки. В момента Станислав Иванов не е в добро състояние, по тази причина опитах със Стивън, той е играл при мен, явно не е играл десен външен, явно му беше трудно да се адаптира, но това е пътят. Състоянието на Стаси ме тревожи, Здравко Димитров беше контузен'', поясни специалистът.

''В средата на терена ни трябват хора, които могат да играят футбол, да имат идеи, много трудно ще ни бъде. Насиру е контузен, а Илия Юруков за мое най-голямо съжаление, знаете, че когато съм бил треньор, той играе в 90% от мачовете, дойде малко конкуренция и той реши, че иска да напуска. Извинявайте, но това не е коректно към мен, отбора и клуба. Гласувал съм му доверие, той не ме убеди в първите пет мача, че може да носи отговорност, той не ме убеди. Дойде конкуренцията и най-лесното е да каже: "Аз в Левски, така…", заяви още Георги Тодоров.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Ман Юнайтед

    10 3 Отговор
    Бг футбол не гледам. И не го знам даже кой е тоя.
  • 2 Пепи

    9 4 Отговор
    Големи сме боклуци. Мислим само за пари пиене и мацки. За играта да мисли треньора.
  • 3 Тото 1 и Тото 2

    19 1 Отговор
    Този отбор ли се свързва с Бойко и Делян ? Те ли приеха с благодарност 500 000 дарение от Шиши ? Ге ли ни занимавт непрекъснато с проблемите си ? На тях ли казват отбора на ВЛАСТТА ? е.....тогава защо да ги мислим и жалим ?
  • 4 Karosel

    10 0 Отговор
    Нали се бяха намерили два сигурни големи спонсора? Кой ще хвърли 20 милиона на вятъра!
  • 5 Майко мила

    0 0 Отговор
    Тоя ще ми говори за коректност. Братята са контузени по негова вина, защото нямат плавен преход към интензивно натоварване. Стаси отдавна си каза, че онова прекъсване на първенството ще му се отрази лошо на възстановяването. А другите бягат, защото го виждат колко невероятно пропаднал треньор. Тоя тръгнал да говори за коректност, вместо да се маха. Аз да съм, хиляди пъти по-добре ще тренирам тоя тим, а дори не съм треньор. И всеки четящ коментарите няма да се справи по-зле от мен. Понякога имам чувството, че тия Тодоров изпълнява някаква поръчка да затрие футболно клуба. Признайте, че по-добре поне досега нямаше как да се справи.