Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 21:09 2 642 3

Тотнъм унижи Манчестър Юнайтед на ''Олд Трафорд''

  • английска висша лига-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед-
  • 6:1

''Шпорите'' разгромиха домакините си с 6:1

Тотнъм унижи Манчестър Юнайтед на ''Олд Трафорд'' - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Тотнъм разгроми с 6:1 Манчестър Юнайтед като гост на ''Олд Трафорд''. ''Червените дяволи'' първи поведоха в резултата още в 1-ата минута, но „шпорите“ само за три минути обърнаха развоя на срещата. Ндомбеле вкара в 4-ата, а в 7-ата Хюн-Мин Сон се разписа за 2:1. В 28-ата минута Юнайтед остана с човек по-малко след червен картон на Антони Марсиал.

Още в първата минута Юнайтед получи дузпа. Антони Марсиал навлезе в наказателното поле и бе препънат от Давинсон Санчес. Зад топката, разбира се, застана Бруно Фернандеш, който даде аванс на домакините.

Само три минути по-късно обаче след неубедителна намеса на защитата на Юнайтед и получило се разбъркване в наказателното поле Ндомбеле бе най-съобразителен и матира Давид де Хеа, за да изравни резултата. В седмата минута Тотнъм вече водеше с 2:1. Хари Кейн бе съборен на земята в центъра на терена, но успя бързо да се изправи и да изведе Хюн Мин Сон, който надбяга Ерик Байи и вкара топката в далечния ъгъл.

В 28-ата минута съдията изгони Антони Марсиал с директен червен картон, след като французинът получи удар с лакът от Ерик Ламела и му отвърна с удар в лицето.

Две минути по-късно Хари Кейн покачи аванса на „шпорите“. Давид де Хеа подаде на Байи в наказателното поле, който не успя да подаде на Матич, защото Хари Кейн стигна пръв до топката. Тя стигна до Сон, който записа асистенция, подавайки на Кейн за гола. Седем минути по-късно кореецът вкара второто си попадение в мача. Той бе отлично намерен от Серж Орие и промуши топката между краката на Де Хеа за 4:1.

През втората част лекцията на Тотнъм продължи. Серж Орие също се разписа в 51-ата минута. Защитникът бе изведен от Хьойберг и прати топката покрай Де Хеа. В 79-ата минута Хари Кейн оформи крайното 6:1 от дузпа.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морето

    4 1 Отговор
    Сега сър Алекс Фъргюсън ще изпие литър "Гленморан" от мъка.
  • 2 Фенът

    1 0 Отговор
    Много поздрави от един фен на Лийдс.
  • 3 Фен на Манчестър Юнайтед

    4 0 Отговор
    Ще има да търсите Сър Алекс май още дълго време ...само да не стане като с Ливърпул, от сто години купа да не вземате....