6 Октомври, 2020 09:17 3 069 2

В Левски бесни на свой ас заради изпуснат 1 милион!

  • станислав иванов-
  • левски-
  • футбол-
  • трансфер

Ръководството до последно правеше опити да убеди крилото да приеме предложението на германския клуб, но Стаси категорично отказа

В Левски бесни на свой ас заради изпуснат 1 милион! - 1
Снимка: БГНЕС

Левски изпусна 1 милион лева в последния ден от трансферния прозорец. Толкова щяха да влязат в касата на клуба от сделка с Ерцгербирге Ауе за Станислав Иванов, пише "Мач Телеграф".

Ръководството до последно правеше опити да убеди крилото да приеме предложението на германския клуб, но Стаси категорично отказа.

Германците са подобрили офертата си към футболиста и дори са му подсигурили собствен автомобил и жилище. Иванов обаче е продължил да витае в облаците с измислени оферти от Турция.

На "Герена" подозират, че Стаси има доста съветници, които държат той да остане в Левски, за да може след Нова година сам да се пазари за бъдещето си. Договорът на крилото с Левски е до края на сезона. Офанзивният футболист едва ли ще приеме предложение за нов контракт.

Сигурно е, че Иванов ще бъде забит на пейката, където ще стои докато отношенията му със "сините" приключат. В последно време формата му е трагична, а и на "Герена" няма да търпят футболист, който върти номера на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 посредник

    0 0 Отговор
    Очко Бибочко му напълни главата с глупости, че уж Ювентус го искали за два доноса и 1/2 мин. евро.