Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 09:53 2 186 0

Славия продаде футболист в аглийския Блекбърн!

  • антонис стергиакис-
  • славия-
  • футбол-
  • блекбърн ровърс-
  • блекбърн

Сделката бе потвърдена от президента на Славия Венцеслав Стефанов

Славия продаде футболист в аглийския Блекбърн! - 1
Снимка: БГНЕС

Славия продаде вратаря Антонис Стергиакис в аглийския Блекбърн Роувърс. Сделката бе потвърдена от президента на Славия Венцеслав Стефанов. Босът на "белите" не разкри финансовите параметри на трансфера.

Блекбърн е шести в първенството на Чемпиъншип и гони промоция във Висшата лига. 21-годишният вратар изкара няколко сезона в на "Овча Купел", като дебютира през август 2016 година. Той има общо 80 мача за "белите" във всички турнири, като 68 от тях са в елита на България.

Очаква се на негово място да започне да пази Светослав Вуцов. 18-годишният талант е син на Велислав Вуцов. Легендата Георги Петков пък е този, който ще му помогне по-бързо да свикне с професионалния футбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА