Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 11:37 3 202 1

ЦСКА изпусна 7 милиона лева, но все още има надежди..

  • али соу-
  • цска-
  • футбол-
  • трансфер

Интерес към Соу има и от Арабския свят

ЦСКА изпусна 7 милиона лева, но все още има надежди.. - 1
Снимка: БГНЕС


Преминаването на Али Соу от ЦСКА в Дижон пропадна в последния момент снощи. Заради технически проблем в информационната система френският клуб не успя да регистрира сделката навреме. Входирането на трансфера е станало 6-7 минути след изтичането на крайния срок.

Според някои източници от Дижон са пуснали жалба до местната футболна федерация, в която обясняват за проблема и молят да се влезе в положение, за да бъде признат трансферът.

Отговор би трябвало да има днес.

Припомняме, че ЦСКА очаква да прибере 3,5 милиона евро (7 милиона лева) от французите за продажбата на Али Соу.

Други източници твърдят, че ако нещата с Дижон тотално се издънят, „червените“ ще се опитат да трансферират гамбийския нападател в друга страна, където пазарът все още е отворен.

Днес е последният ден за трансфери в Холандия и Португалия. В Швейцария е 12 октомври, в Русия – 17 октомври, в САЩ – 23 октомври.

Интерес към Соу има и от Арабския свят. Оттам офертата е била същата като тази на Дижон – за 3,5 милиона евро. Али обаче е избрал европейския вариант.

Друга опция е Китай, където „червените“ продадоха предишните си двама централни нападатели – Каранга и Мауридес.

„Ще видите, че ще го продадат. Той няма да остане в ЦСКА. Първо, не му се иска да се връща. Второ – ЦСКА вече взе негови заместници. Трето – след като за минути си изпуснал 3,5 милиона евро, ще направиш и невъзможното да ги спечелиш, пък ако ще и на малко по-ниска цена. Макар че има клубове, като един от Арабския свят, който е готов да извади въпросната сума. Кашата изглежда пълна, но всичко ще се избистри до дни“, коментират източници на БЛИЦ.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале мале

    1 5 Отговор
    какъв голям зор да се отърве от мис Ловеч 🤣