Last news in Fakti

6 Октомври, 2020 14:17 2 815 5

Сериозни наказания за реферите на Етър-ЦСКА

  • валентин вълков-
  • цска-
  • етър-
  • футбол

Главният арбитър Вълков пък на няколко пъти не успя да се справи с нервните изблици на играчите и да даде картони

Сериозни наказания за реферите на Етър-ЦСКА - 1

Главният съдия Владимир Вълков и неговият помощник Георги Стамболджийски, които опорочиха мача между Етър и ЦСКА, ще бъдат строго санкционирани от съдийската комисия, съобщава "Мач Телеграф".

Само преди няколко дни ръководството на БФС излезе с остра позиция срещу представянето на българските съдии от началото на сезона, и предупреди, че родните рефери ще трябва да понесат сериозни наказания, ако не вдигнат нивото на представянето си. Те обаче побързаха да оплескат работата.

Именно заради безобразията на някои рефери, взели връх на мача в Търново, комисията свика извънредно заседание на 8 октомври. На него се очаква най-строга санкция да получи страничният рефер Стамболджийски, който пусна изравнителен гол от засада на "червените" в края на мача.

Главният арбитър Вълков пък на няколко пъти не успя да се справи с нервните изблици на играчите и да даде картони.

Не е необходимо да сме дипломирани психолози, за да предположим, че паниката от това фаворитът да не изпусне точки, е завладяла съзнанието му и след шестте минути продължение, даде още почти толкова допълнително, отбелязва още изданието.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кое е това издание бе Иво

    14 6 Отговор
    някакви Подуенско-разградски оплаквания.
    Кабака е номер 12 играч на Разград и Лески ама за него нищо, къде я видяхте тая засада, коментатора измрънка някви глупости и вие повтаряте като ботове.
  • 2 jofo

    10 5 Отговор
    абе Борисов, нито имаше засада при гола на Мечо Ахмедов, нито при гола на Юрчич.
    ама сте гaлфони
  • 3 В името на истината

    3 1 Отговор
    Анализа е много точен. От 6 мин допълнително време се игра 7.18 мин. Но защо никога не се посочват авантите на Лудогорец? Крайно време е въвеждането на ВАР( Ако позволи Домсчиев). За изравнителния гол Ахмедов беше в засада преди изпълнението на прякия св.удар, независимо че след това се отби от вратаря и той я вкара.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 бочето

    1 0 Отговор
    В тази територия останаха само платени , комплексирани индивиди !