Last news in Fakti

13 Октомври, 2020 14:42 5 270 6

Ето защо Рони О'Съливан се лакира с розово

  • рони о'съливан-
  • снукър-
  • спорт-
  • лак-
  • рак на гърдата

О'Съливан призна, че е бил в салон за красота преди началото на турнира, където са му помогнали за "разкрасяването" на ноктите

Ето защо Рони О'Съливан се лакира с розово - 1

Рони О'Съливан привлече вниманието на снукър феновете си не само с игра, но и с външния си вид в първия кръг на турнира English Open.

Англичанинът осъществи обрат от 0:2 до 4:2 в първия кръг на English Open срещу малко познатия французин Брайън Очойски. Ракетата обаче сподели, че не е много въодушевен от преживяването край зеленото сукно. Впечатление направиха ноктите на ръцете му, които са боядисани в розово. Съдийка на този двубой беше българката Десислава Божилова.

След мача Рони обясни, че е искал да обърне вниманието към борбата с рака на гърдата и да призове към благотворителност.

О'Съливан призна, че е бил в салон за красота преди началото на турнира, където са му помогнали за "разкрасяването" на ноктите.

"Говорих с приятеля ми Андрю и му казах, че ще ги нося в мач или на цял турнир. Тази кауза е по-важна от снукъра. Исках да ѝ дам телевизионно внимание.

Може би след мен още мъже ще го направят. Оставям ги до края на седмицата, независимо дали ще отпадна на турнира. Вече знам защо на жените им харесва да го правят", каза с усмивка Ракетата.

За него предстои мач срещу Райън Дей или Марк Лойд във втори кръг.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шоп от СО

    16 0 Отговор
    Голям е Ронката!

    Коментиран от #6

  • 2 цербер

    11 7 Отговор
    След плитките,кукуригуто,мъжете ще си правят вече и лакиран маникюр. Срещу рака на женските гърди може да се борим и с други инициативи,а не да си оженственяваме телата. И да си лакираме ноктите и на краката,този,който не е решен да дари средства,няма да го направи.
  • 3 колориметър

    12 5 Отговор
    Лакирането на мъжки ръце е все едно някоя жена да си пусне брада. Какво ще спечели?
  • 4 село

    1 4 Отговор
    А когато играеше по чорапи, какво подкрепяше? И няма ли да си повреди лака, когато постоянно си бърка в носа?

    Коментиран от #5

  • 5 джими

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "село":

    те затва женките си пускат маникюр...турят и лак, за да не се вижда кво имат под ноктите
  • 6 Нормален човек

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Шоп от СО":

    Педерунгелски PR простотии!!!