Last news in Fakti

2 Декември, 2021 14:06 2 306 2

Ракетата изуми феновете си с изказване след победа

  • рони о'съливан-
  • ракетата

"Винаги имам съмнения в себе си, аз съм такъв човек и никога не смятам, че съм достатъчно добър", каза Рони О'Съливан

Ракетата изуми феновете си с изказване след победа - 1
Снимка: Facebook/Snooker Bulgaria

Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан сподели впечатленията си от победата с 6:3 над Нопон Сенкам, която го класира на четвъртфиналите в Шампионата на Обединеното кралство, където пък ще се изправи срещу Кайрън Уилсън - другия най-високо поставен играч, останал все още в Йорк. Битката им ще бъде в петък от 15 часа, а победителят ще срещне някого измежду Антъни Макгил и Люка Бресел/Антъни Хамилтън.

"Радвам се, че все още съм в турнира, защото публиката и залата са отлични. Успях да намеря нещо към края на мача и да превключа на по-висока скорост, защото при 2:3 трябваше да загубя фрейма и да изостана с 2:4. Тогава си мислех, че съм приключил, но успях да се съвзема и да подобря играта си.

Винаги имам съмнения в себе си, аз съм такъв човек и никога не смятам, че съм достатъчно добър. Може би добрата страна е, че не се главозамайвам. Пак казвам, че играя снукър повече като хоби, защото не искам да се съсипвам с напрежение и очаквания за нови успехи.

Надявам се колкото мога по-дълго да се съревновавам с хора като Хигинс и Уилямс, но е въпрос на време някой от по-младите играчи да спечели голям турнир и да натрупа сериозна увереност.

Не гледам жребия и не гледам схемата, не знам с кого ще играя следващия мач, защото няма значение. Отивам и просто играя, защото на този етап е по-важно за мен да живея добре и снукърът трябва да е хоби. Естествено, че ще опитам да спечеля турнира, защото феновете ми са много лоялни и не спират да ме подкрепят. Това чувство ми липсваше миналата година, когато бяхме в празни зали, защото тогава по-лесно може да забравиш, че всъщност играеш за някого", каза О'Съливан.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    6 0 Отговор
    от ония дни писах тук, че рони, заедно с валентино роси и майкъл джордан, са светата тройца на съвременния спорт.
  • 2 Йеронимус БОШ

    5 0 Отговор
    Ронката е БОГ ! Хората харесват снукъра , заради него !